Foredrag

Foredrag

Her holder jeg foredrag for mennesker der arbejder som patientrådgivere og bistandsværger.

Jeg elsker at formidle, og har i flere år formidlet, og delt om mine erfaringer, med det at have mærket og oplevet hvad det vil sige at blive mødt igennem tilgangen Åben Dialog...

Jeg formidler og holder stadig foredrag, hvor Åben Dialogs "ånd" stadig er tilstede igennem mig, for jeg kan ikke IKKE tale Åben Dialogsk 🙂

Åben Dialog, der er min verden "før" og "efter", før Åben Dialog, og efter, og så er der her hvor jeg er nu. Og her hvor jeg er nu vil altid være præget og farvet og formet, på positiv vis, af mit møde med Åben Dialog.
Jeg taler bare mere om hvilken verden jeg befinder mig i nu.

Jeg bor på et fantastisk bosted, jeg lever med en skizofrenidiagnose som jeg fik sent i mit liv, og som samtidig har præget hele mit liv, og som jeg har kunnet holde på afstand igennem den spiseforstyrrelse jeg led af fra jeg var 17 år til jeg var 33 år. 

I dag er min hverdag meget præget af, ja hverdag, hvor jeg bla. bruger min tid på at passe køer og kalve, og det ELSKER jeg bare ❤️🐮🐮🐮❤️ Og derudover lever jeg meget kreativt og kunstnerisk, jeg skriver meget, og har skrevet bogen Som et spejl - mit liv med skizofreni. Den fortæller jeg også gerne om. At skrive er som ilt for mig, og at udtrykke mig og dele mig selv med andre, der på deres måde modtager mig, er som at få mig selv tilbage... ~ det er som om andres måder at modtage mig på, tegner mit omrids op, og gør mig tydeligere for mig selv. Og jeg søger altid efter mig selv overalt og i alle, fordi jeg igennem min diagnose og sådan som jeg er mig her i verden, ofte oplever at jeg er "uden kerne, og at mine "vægge", min hud ikke holder mig inde i kroppen og naturligt adskiller mig fra andre. 

Hvis I har lyst til, eller kan bruge mig som formidler, underviser, foredragsholder, så kommer jeg gerne ud og fortæller fra et fuldstændig her og nu sted, og som mig som jeg er. 
Jeg har ikke et tilrettelagt foredragsprogram, men kommer ud og mærker rummet og møder de mennesker jeg skal udveksle med. Mine foredrag er meget inddragende, og de mennesker jeg taler "for" ønsker jeg allermest at tale med.

Oftest har jeg en hjælper med mig, som er med til at forankre og fæstne mig, hvilket jeg har brug for, for ikke at svæve ud af min egen hud. Min hjælper giver mig et sted at være, og sammen med vedkommende skabes der et rum jeg kan formidle fra, og igennem...

Kontakt mig endelig hvis I har lyst, på nr. 20964420

Jeg ser frem til at møde jer 💗💗💗

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 12:03

Hej My.

Jeg er tilfældigt faldet over dit website, og synes du skriver på en følsom og ærlig og charmerende måde. Med ønsket om ALT GODT FOR OS ALLE.

...
15.11 | 10:40

1000 tak Benedikte 💗💗💗

...
13.11 | 17:32

Hej My
Sikke en flot og interessant hjemmeside.
Vi tales ved.
Kh. Benedikte

...
08.08 | 10:41

Tak fordi du lader mig være en del af din verden <3

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE